Vecka 07

2018-02-12 - 2018-02-18

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, veganrätt, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Kyckling med ris och currysås
Stekt strömming med potatismos och ärtor
Veckans sallad: Tönnebros Waldorfsallad, toppad med lufttorkad skinka
Veckans vegetariska: Potatis- och kålrotsbullar med marinerad vitkålssallad och rårörda lingon

Tisdag

Köttfärsbiff med chassursås, serveras med potatismos
Prinskorv med skånsk senapssås och kokt potatis
Veckans sallad: Tönnebros Waldorfsallad, toppad med lufttorkad skinka
Veckans vegetariska: Potatis- och kålrotsbullar med marinerad vitkålssallad och rårörda lingon

Onsdag

Rimmad fläskbog med rotmos och inlagd gurka
Pocherad fiskfilé med äggsås, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Tönnebros Waldorfsallad, toppad med lufttorkad skinka
Veckans vegetariska: Potatis- och kålrotsbullar med marinerad vitkålssallad och rårörda lingon

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Köttfärsgratäng med koriander och jalapenomos, serveras med tomatsallad
Veckans sallad: Tönnebros Waldorfsallad, toppad med lufttorkad skinka
Veckans vegetariska: Potatis- och kålrotsbullar med marinerad vitkålssallad och rårörda lingon

Fredag

Tönnebros Oxjärpar serveras med gräddsås, kokt potatis och varma grönsaker
Veckans sallad: Tönnebros Waldorfsallad, toppad med lufttorkad skinka
Veckans vegetariska: Potatis- och kålrotsbullar med marinerad vitkålssallad och rårörda lingon
Helgens tips: Pocherad torskfilé med hummerfondssås, julienngrönsaker, samt potatiskompott 109:-

Lördag

Helstekt fläskkarré med rosépepparsås och rosmarinpotatis
Veckans sallad: Tönnebros Waldorfsallad, toppad med lufttorkad skinka
Veckans vegetariska: Potatis- och kålrotsbullar med marinerad vitkålssallad och rårörda lingon
Helgens tips: Pocherad torskfilé med hummerfondssås, julienngrönsaker, samt potatiskompott 109:-

Söndag

Kycklinglasagne serveras med en oliv-och tomatsallad
Veckans sallad: Tönnebros Waldorfsallad, toppad med lufttorkad skinka
Veckans vegetariska: Potatis- och kålrotsbullar med marinerad vitkålssallad och rårörda lingon
Helgens tips: Pocherad torskfilé med hummerfondssås, julienngrönsaker, samt potatiskompott 109:-