Vecka 46
2018-11-12 - 2018-11-18
Dagens rätt inklusive smör, bröd sallad, dryck och kaffe 94:-
Dagens soppa inklusive smör, bröd, dryck, sallad och kaffe 84:-
Helgtips inklusive smör, bröd, sallad, dryck och kaffe 109:-
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Champinjongratinerad nötfärsbiff, serveras med stekt potatis och lingonsylt
Stekt panerad spättafilé med remouladsås, kokt potatis, ärtor och citron
Veckans sallad: Quinoa med kassler och örtcreme
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med Tönnebros bruna bönor
Ingefärsångad fiskfilé med grön curry, färska grönsaker och kokosmjölk, serveras med jasminris
Veckans sallad: Quinoa med kassler och örtcreme
Onsdag
Mustig Gulaschgryta med ris och sval cremefraichetopping
Pasta tagliatelle med krämig ost och skinksås
Veckans sallad: Quinoa med kassler och örtcreme
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med hallonsylt och vispad grädde
Pasta lasagne serveras med tomatsallad
Veckans sallad: Quinoa med kassler och örtcreme
Fredag
Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Veckans sallad: Quinoa med kassler och örtcreme
Fredagstipet:
Fläskschnitzel med Tönnebros bearnaisesås och stekt potatis
Lördag
Helgtips:
Nötfärsbiff med gräddkokta färska champinjoner och friterad klyftpotatis
Veckans sallad: Quinoa med kassler och örtcreme
Söndag
Helgtips:
Nötfärsbiff med gräddkokta färska champinjoner och friterad klyftpotatis
Veckans sallad: Quinoa med kassler och örtcreme