Vecka 44
2017-10-30 - 2017-11-05
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Nationalströmming med varm kaviarsås, dillkryddat potatismos samt ärtor
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med persiljestuvade morötter och kokt potatis
Pestoöverbakad fiskfilé med potatispuré och ärtor
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff
Onsdag
Kålpudding med gräddsås och lingonsylt
Fiskgratäng med räkor och sparris, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pasta med kassler och grönsaker i krämig sås
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff
Fredag
Tönnebros grönpepparbiff med gräddsås, kokt potatis och varma grönsaker
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff
Helgens tips: Schweizerschnitzel med rödvinssås och potatisgratäng
Lördag
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff
Helgens tips: Schweizerschnitzel med rödvinssås och potatisgratäng
Söndag
Viltskavsgryta med kantareller, serveras med potatismos och rårörda lingon
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff
Helgens tips: Schweizerschnitzel med rödvinssås och potatisgratäng