Vecka 44

2017-10-30 - 2017-11-05

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Nationalströmming med varm kaviarsås, dillkryddat potatismos samt ärtor
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med persiljestuvade morötter och kokt potatis
Pestoöverbakad fiskfilé med potatispuré och ärtor
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff

Onsdag

Kålpudding med gräddsås och lingonsylt
Fiskgratäng med räkor och sparris, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pasta med kassler och grönsaker i krämig sås
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff

Fredag

Tönnebros grönpepparbiff med gräddsås, kokt potatis och varma grönsaker
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff
Helgens tips: Schweizerschnitzel med rödvinssås och potatisgratäng

Lördag

Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff
Helgens tips: Schweizerschnitzel med rödvinssås och potatisgratäng

Söndag

Viltskavsgryta med kantareller, serveras med potatismos och rårörda lingon
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Broccoligratäng serveras med pankopanerad selleribiff
Helgens tips: Schweizerschnitzel med rödvinssås och potatisgratäng