Vecka 42
2017-10-16 - 2017-10-22
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Köttbullar med mjölkstuvade makaroner
Stekt strömming med potatismos, skirat smör och ärtor
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme
Tisdag
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Fiskgratäng med broccoli och ost, serveras med kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme
Onsdag
Pasta med ädelostsås, toppas med knaperstekt bacon
Bräckt falukorv med persiljestuvad vitkål och kokt potatis
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Mustig kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme
Fredag
Cornflakespanerad kyckling med citronsås och ris
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme
Helgens tips: Marinerad ytterfilé med cidersås, serveras med ugnsrostade rotsaker 109:-
Lördag
Biff Stroganoff serveras med ris och cremefraichetopping
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme
Helgens tips: Marinerad ytterfilé med cidersås, serveras med ugnsrostade rotsaker 109:-
Söndag
Köttfärsbiff med gräddkokta färska champinjoner och stekt potatis
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme
Helgens tips: Marinerad ytterfilé med cidersås, serveras med ugnsrostade rotsaker 109:-