Vecka 42

2017-10-16 - 2017-10-22

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Köttbullar med mjölkstuvade makaroner
Stekt strömming med potatismos, skirat smör och ärtor
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme

Tisdag

Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Fiskgratäng med broccoli och ost, serveras med kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme

Onsdag

Pasta med ädelostsås, toppas med knaperstekt bacon
Bräckt falukorv med persiljestuvad vitkål och kokt potatis
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Mustig kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme

Fredag

Cornflakespanerad kyckling med citronsås och ris
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme
Helgens tips: Marinerad ytterfilé med cidersås, serveras med ugnsrostade rotsaker 109:-

Lördag

Biff Stroganoff serveras med ris och cremefraichetopping
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme
Helgens tips: Marinerad ytterfilé med cidersås, serveras med ugnsrostade rotsaker 109:-

Söndag

Köttfärsbiff med gräddkokta färska champinjoner och stekt potatis
Veckans sallad: Waldorfsallad med rökt skinka
Veckans vegetariska: Värmande linssoppa toppad med fetaost och basilikacreme
Helgens tips: Marinerad ytterfilé med cidersås, serveras med ugnsrostade rotsaker 109:-