Vecka 04
2017-01-23 - 2017-01-29
Dagens rätt inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 89:-
Dagens soppa inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 79:-
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk från eget bageri!
Välkommen!
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och inlagd gurka
Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor
Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med stuvad blomkål och kokt potatis
Kycklingfilé med soltorkad tomat och oliver i krämig sås, serveras med ris
Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor
Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni
Onsdag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Pastagratäng med kassler, serveras med tomat och löksallad
Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor
Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor
Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni
Fredag
Fiskgratäng med räkor och dill, serveras med potatismos och ärtor
Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor
Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni
Helgens tips; Viltfärsbiff med smörfrästa kantareller, serveras med Tönnebros klyftpotatis
Lördag
Pasta Lasagne med coleslawsallad
Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor
Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni
Helgens tips; Viltfärsbiff med smörfrästa kantareller, serveras med Tönnebros klyftpotatis
Söndag
Fläskfilégryta med dragon och grönsaker, serveras med pasta tagliatelle
Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor
Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni
Helgens tips; Viltfärsbiff med smörfrästa kantareller, serveras med Tönnebros klyftpotatis