Vecka 04

2017-01-23 - 2017-01-29

Dagens rätt inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 89:-
Dagens soppa inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 79:-
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk från eget bageri!
Välkommen!

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och inlagd gurka

Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor

Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni

 

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med stuvad blomkål och kokt potatis

Kycklingfilé med soltorkad tomat och oliver i krämig sås, serveras med ris

Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor

Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni

 

Onsdag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Pastagratäng med kassler, serveras med tomat och löksallad

Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor

Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni

 

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

Korvstroganoff med ris och inlagd gurka

Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor

Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni

 

Fredag

Fiskgratäng med räkor och dill, serveras med potatismos och ärtor

Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor

Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni

Helgens tips; Viltfärsbiff med smörfrästa kantareller, serveras med Tönnebros klyftpotatis

Lördag

Pasta Lasagne med coleslawsallad

Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor

Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni

Helgens tips; Viltfärsbiff med smörfrästa kantareller, serveras med Tönnebros klyftpotatis

Söndag

Fläskfilégryta med dragon och grönsaker, serveras med pasta tagliatelle

Veckans sallad: Salami och brieost, toppad med granatäpplekärnor

Veckans vegetariska: Spenatfylld ostgratinerad canneloni

Helgens tips; Viltfärsbiff med smörfrästa kantareller, serveras med Tönnebros klyftpotatis