Vecka 35

2017-08-28 - 2017-09-03

Dagens rätt inklusive smör, bröd, dryck sallad och kaffe 89:-
Dagens soppa inklusive smör, bröd, dryck sallad och kaffe 79:-
vi har alltid vegetariska och vegan alternativ
Välkommen!

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Pannbiff med stekt lök, gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Strömmingslåda med dill och kaviar, serveras med potatismos och ärtor
Veckans vegetariska: Quorngryta med färska grönsaker, serveras med
fyra sädesslag
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver och rödlök, serveras med
vinägrette och vitlöksbröd

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Mörkokt fransyska med sötsur dillsås, kokt potatis och inlagd gurka
Veckans vegetariska: Quorngryta med färska grönsaker, serveras med
fyra sädesslag
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver och rödlök, serveras med
vinägrette och vitlöksbröd

Onsdag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Stekt panerad sejfilé med dill och gräslökssås, kokt potatis och ärtor
Veckans vegetariska: Quorngryta med färska grönsaker, serveras med
fyra sädesslag
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver och rödlök, serveras med
vinägrette och vitlöksbröd

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pasta tagliatelle med bacon och färska champinjoner i krämig sås
Veckans vegetariska: Quorngryta med färska grönsaker, serveras med
fyra sädesslag
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver och rödlök, serveras med
vinägrette och vitlöksbröd

Fredag

Oliv och fetaostfylld köttfärsbiff med ris och tzatsiki
Veckans vegetariska: Quorngryta med färska grönsaker, serveras med
fyra sädesslag
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver och rödlök, serveras med
vinägrette och vitlöksbröd
HELGENS TIPS: FLÄSKSCHNITZEL MED RÖDVINSSÅS OCH POTATISGRATÄNG 109:-

Lördag

Bräckt kassler med paprikasås och potatiskompott
Veckans vegetariska: Quorngryta med färska grönsaker, serveras med
fyra sädesslag
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver och rödlök, serveras med
vinägrette och vitlöksbröd
HELGENS TIPS: FLÄSKSCHNITZEL MED RÖDVINSSÅS OCH POTATISGRATÄNG 109:-

Söndag

Helstekt fläskkarré med gräddsås, kokt potatis och äppelmos
Veckans vegetariska: Quorngryta med färska grönsaker, serveras med
fyra sädesslag
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver och rödlök, serveras med
vinägrette och vitlöksbröd
HELGENS TIPS: FLÄSKSCHNITZEL MED RÖDVINSSÅS OCH POTATISGRATÄNG 109:-