Vecka 34

2018-08-20 - 2018-08-26

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Stekt panerad sejfilé med kall dill och romsås, serveras med potatismos och ärtor

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Kycklingfilé med soltorkade tomater och oliver i krämig sås, serveras med ris

Onsdag

Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och inlagd gurka
Fetaostfylld köttfärsrulle, serveras med gräddsås och stekt potatis

Torsdag

Köttfärsbiff med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Stekt lättpanerad torskfilé med räkremoulad, kokt potatis samt ärtor

Fredag

Helgtips:Nötfärsbiff med gräddkokta kantareller och råstekt potatis

Lördag

Helgtips:Nötfärsbiff med gräddkokta kantareller och råstekt potatis

Söndag

Helgtips:Nötfärsbiff med gräddkokta kantareller och råstekt potatis