Vecka 34
2018-08-20 - 2018-08-26
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Stekt panerad sejfilé med kall dill och romsås, serveras med potatismos och ärtor
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Kycklingfilé med soltorkade tomater och oliver i krämig sås, serveras med ris
Onsdag
Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och inlagd gurka
Fetaostfylld köttfärsrulle, serveras med gräddsås och stekt potatis
Torsdag
Köttfärsbiff med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Stekt lättpanerad torskfilé med räkremoulad, kokt potatis samt ärtor
Fredag
Helgtips:Nötfärsbiff med gräddkokta kantareller och råstekt potatis
Lördag
Helgtips:Nötfärsbiff med gräddkokta kantareller och råstekt potatis
Söndag
Helgtips:Nötfärsbiff med gräddkokta kantareller och råstekt potatis