Vecka 23
2019-06-03 - 2019-06-09
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Köttbullar i krämig tomatsås med timjan och vitlök, serveras med tagliatelle
Stekt panerad fiskfilé med kall rom och dillsås, kokt potatis samt ärtor
Tisdag
Mörkokt fransyska med sötsur dillsås, kokt potatis och inlagd gurka
Broccoligratäng med lunchkorv, serveras med kokt potatis
Onsdag
Pasta med kyckling, svamp och purjolök i krämig sås
Tönnebros kålpudding med gräddsås och lingonsylt
Torsdag
Helgmeny:
Fläskschnitzel med potatisgratäng och rödvinssås
Fredag
Kycklinggryta med röd curry och grönsaker, serveras med ris
Helgtips:
Fläskschnitzel med potatisgratäng och rödvinssås
Lördag
Helgtips:
Fläskschnitzel med potatisgratäng och rödvinssås
Söndag
Helgtips:
Fläskschnitzel med potatisgratäng och rödvinssås