Vecka 23

2019-06-03 - 2019-06-09

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Köttbullar i krämig tomatsås med timjan och vitlök, serveras med tagliatelle
Stekt panerad fiskfilé med kall rom och dillsås, kokt potatis samt ärtor

Tisdag

Mörkokt fransyska med sötsur dillsås, kokt potatis och inlagd gurka
Broccoligratäng med lunchkorv, serveras med kokt potatis

Onsdag

Pasta med kyckling, svamp och purjolök i krämig sås
Tönnebros kålpudding med gräddsås och lingonsylt

Torsdag

Helgmeny:
Fläskschnitzel med potatisgratäng och rödvinssås

Fredag

Kycklinggryta med röd curry och grönsaker, serveras med ris
Helgtips:
Fläskschnitzel med potatisgratäng och rödvinssås

Lördag

Helgtips:
Fläskschnitzel med potatisgratäng och rödvinssås

Söndag

Helgtips:
Fläskschnitzel med potatisgratäng och rödvinssås