Vecka 23
2018-06-04 - 2018-06-10
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och inlagd gurka
Stekt panerad spättafilé med dillmajonnäs, kokt potatis och ärtor
Veckans vegetariska: Västerbottenpaj serveras med sallad
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Spagetti med köttfärssås
Veckans vegetariska: Västerbottenpaj serveras med sallad
Onsdag
NATIONALDAGEN!
Köttfärsbiff med tzatsiki och grönsaksris
Helgtips: Pasta papadelle med räkor och crabfish i krämig sås
Veckans vegetariska: Västerbottenpaj serveras med sallad
Torsdag
Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis samt lingon
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Veckans vegetariska: Västerbottenpaj serveras med sallad
Fredag
Fiskgratäng med grön sparris och räkor, serveras med kokt potatis och ärtor
Helgens tips:Fläskschnitzel med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Veckans vegetariska: Västerbottenpaj serveras med sallad
Lördag
Kycklinggratäng med pasta, curry,vitlök och sweetchili
Helgens tips:Pocherad torskfilé med räkor och vitvinssås, serveras med potatismos, ärtor och citron 109:-
Veckans vegetariska: Västerbottenpaj serveras med sallad
Söndag
Herrgårdsstek med gräddsås, gelé, kokt potatis samt varma grönsaker
Helgens tips:Pocherad torskfilé med räkor och vitvinssås, serveras med potatismos, ärtor och citron 109:-
Veckans vegetariska: Västerbottenpaj serveras med sallad