Vecka 15

2019-04-08 - 2019-04-14

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Pasta med kyckling och soltorkade tomater i krämig sås
Stekt salt sill med löksås, kokt potatis och ärtor

Tisdag

Ugnsgratinerad falukorv med Tönnebros potatismos samt inlagd gurka
Baconsås med svamp och broccoli, serveras med kokt potatis

Onsdag

Kålpudding med gräddsås och lingonsylt
Stekt panerad fiskfilé med skärgårdssås, kokt potatis och ärtor

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pasta med krämig bladspenat, toppad med knaperstekt bacon

Fredag

Mustig gulaschgryta med ris och sval cremefraichetopping
Fredagstips:
Bistroburgare av nöt med bröd, dressing, sallad och klyftpotatis, serveras med coleslawsallad

Lördag

Helgtips:
Bistroburgare av nöt med bröd, dressing, sallad och klyftpotatis, serveras med coleslawsallad

Söndag

Helgtips:
Bistroburgare av nöt med bröd, dressing, sallad och klyftpotatis, serveras med coleslawsallad