Vecka 15
2019-04-08 - 2019-04-14
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Pasta med kyckling och soltorkade tomater i krämig sås
Stekt salt sill med löksås, kokt potatis och ärtor
Tisdag
Ugnsgratinerad falukorv med Tönnebros potatismos samt inlagd gurka
Baconsås med svamp och broccoli, serveras med kokt potatis
Onsdag
Kålpudding med gräddsås och lingonsylt
Stekt panerad fiskfilé med skärgårdssås, kokt potatis och ärtor
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pasta med krämig bladspenat, toppad med knaperstekt bacon
Fredag
Mustig gulaschgryta med ris och sval cremefraichetopping
Fredagstips:
Bistroburgare av nöt med bröd, dressing, sallad och klyftpotatis, serveras med coleslawsallad
Lördag
Helgtips:
Bistroburgare av nöt med bröd, dressing, sallad och klyftpotatis, serveras med coleslawsallad
Söndag
Helgtips:
Bistroburgare av nöt med bröd, dressing, sallad och klyftpotatis, serveras med coleslawsallad