Vecka 21

2016-05-23 - 2016-05-29

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. 87:-

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter och sallader Alltid nybakt färsk bröd och bakverk från eget bageri

Övrigt

Veckans sallad: Nudelsallad med crabfish och räkor, sweetchili dressing
Veckans vegetariska: Broccoligratäng med quorn, serveras med kokt potatis

Måndag

Korvstroganoff med ris och inlagd gurka

Strömmingslåda med kaviar och dill, kokt potatis, ärtor

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med messmörsspetsad löksås och kokt potatis

Stekt lättpanerad torsk med kapris och rödbetor, serveras med potatismos och ärtor

 

Onsdag

Mörkokt fransyska med pepparrotssås, kokt potatis och inlagd gurka

”Het” korvgryta med pasta tagliatelle

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

Tönnebros Grönpepparbiff med gräddsås kokt potatis och varma grönsaker

Fredag

Köttgryta med bacon, rödvin och färska champinjoner, serveras med ris

Sommarmeny:

Fläskytterfilé med potatisgratäng och rödvinssås 109:-

Nötfärsbiff med stekt lök, brunsås och kokt potatis 99:-

Varmrökt laxfìlè med romsås, kokt potatis och ärtor 119:-

Lördag

Stekt panerad spättafilé med dillmajonnäs, kokt potatis och ärtor

Sommarmeny:

Fläskytterfilé med potatisgratäng och rödvinssås 109:-

Nötfärsbiff med stekt lök, brunsås och kokt potatis 99:-

Varmrökt laxfìlè med romsås, kokt potatis och ärtor 119:-

Söndag

Kycklingfilè med oliver och soltorkad tomat i krämig sås, serveras med ris

Sommarmeny:

Fläskytterfilé med potatisgratäng och rödvinssås 109:-

Nötfärsbiff med stekt lök, brunsås och kokt potatis 99:-

Varmrökt laxfìlè med romsås, kokt potatis och ärtor 119:-