Vecka 21
2016-05-23 - 2016-05-29
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. 87:-
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter och sallader Alltid nybakt färsk bröd och bakverk från eget bageri
Övrigt
Veckans sallad: Nudelsallad med crabfish och räkor, sweetchili dressing
Veckans vegetariska: Broccoligratäng med quorn, serveras med kokt potatis
Måndag
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Strömmingslåda med kaviar och dill, kokt potatis, ärtor
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med messmörsspetsad löksås och kokt potatis
Stekt lättpanerad torsk med kapris och rödbetor, serveras med potatismos och ärtor
Onsdag
Mörkokt fransyska med pepparrotssås, kokt potatis och inlagd gurka
”Het” korvgryta med pasta tagliatelle
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Tönnebros Grönpepparbiff med gräddsås kokt potatis och varma grönsaker
Fredag
Köttgryta med bacon, rödvin och färska champinjoner, serveras med ris
Sommarmeny:
Fläskytterfilé med potatisgratäng och rödvinssås 109:-
Nötfärsbiff med stekt lök, brunsås och kokt potatis 99:-
Varmrökt laxfìlè med romsås, kokt potatis och ärtor 119:-
Lördag
Stekt panerad spättafilé med dillmajonnäs, kokt potatis och ärtor
Sommarmeny:
Fläskytterfilé med potatisgratäng och rödvinssås 109:-
Nötfärsbiff med stekt lök, brunsås och kokt potatis 99:-
Varmrökt laxfìlè med romsås, kokt potatis och ärtor 119:-
Söndag
Kycklingfilè med oliver och soltorkad tomat i krämig sås, serveras med ris
Sommarmeny:
Fläskytterfilé med potatisgratäng och rödvinssås 109:-
Nötfärsbiff med stekt lök, brunsås och kokt potatis 99:-
Varmrökt laxfìlè med romsås, kokt potatis och ärtor 119:-