Vecka 39
2016-09-26 - 2016-10-02
Dagens rätt inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 87:- Dagens soppa inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 76:- Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk från eget bageri! Nytt på Tönnebro: Nu även två st veganrätter på menyn!
Välkommen!
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
OBS! nytt på menyn: Veganburgare med oumph, äggfri majonnäs och pommes frites 89
Måndag
Bräckt falukorv med mjölkstuvade makaroner
Stekt salt sill med messmörsspetsad löksås och kokt potatis
Veckans sallad: Krämig potatissallad med rökt skinka och färska grönsaker
Veckans vegetariska: Ost och äggpanerad rotsakspiccata med tomatsås och ris
Tisdag
Paltbröd med stekt fläsk, vitsås och lingon
Ingefärsångad sejfilé med grön curry och kokosmjölk, serveras med citrondoftande potatiskompott
Veckans sallad: Krämig potatissallad med rökt skinka och färska grönsaker
Veckans vegetariska: Ost och äggpanerad rotsakspiccata med tomatsås och ris
Onsdag
”Het” Chili Con carne med ris och sval cremefraichetopping
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
Veckans sallad: Krämig potatissallad med rökt skinka och färska grönsaker
Veckans vegetariska: Ost och äggpanerad rotsakspiccata med tomatsås och ris
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Mustig höstkalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Veckans sallad: Krämig potatissallad med rökt skinka och färska grönsaker
Veckans vegetariska: Ost och äggpanerad rotsakspiccata med tomatsås och ris
Fredag
Helstekt fläskkarré med kokt potatis, gräddsås, äppelmos och varma grönsaker
Havets Wallenbergare av lax och torsk, serveras med romsås, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Krämig potatissallad med rökt skinka och färska grönsaker
Veckans vegetariska: Ost och äggpanerad rotsakspiccata med tomatsås och ris
Lördag
Skomakarlåda av köttfärsbiff med knaperstekt bacon och potatismos
Veckans sallad: Krämig potatissallad med rökt skinka och färska grönsaker
Veckans vegetariska: Ost och äggpanerad rotsakspiccata med tomatsås och ris
Söndag
Laxlasagne med hummerfondssås och parmesan, serveras med tomatsallad
Veckans sallad: Krämig potatissallad med rökt skinka och färska grönsaker
Veckans vegetariska: Ost och äggpanerad rotsakspiccata med tomatsås och ris