Vecka 03
2020-01-13 - 2020-01-19
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor 99:-
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka 99:-
Broccoli och ädelostpaj med matig bulgursallad samt örtcreme 99:-
Tisdag
Bruna bönor med stekt fläsk 99:-
Ädelostsås med skinka, serveras med tagliatelle 99:-
Broccoli och ädelostpaj med matig bulgursallad samt örtcreme 99:-
Onsdag
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor 99:-
Fiskgratäng med räkor och dill, kokt potatis samt ärtor 105:-
Broccoli och ädelostpaj med matig bulgursallad samt örtcreme 99:-
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde 99:-
Pasta lasagne med coleslawsallad 99:-
Broccoli och ädelostpaj med matig bulgursallad samt örtcreme 99:-
Fredag
Pastagratäng med kyckling, curry samt sweet chili serveras med tomatsallad 99:-
Fredagstipset:
Ädelostöverbakad ytterfilé med potatisgratäng, serveras med broccoli samt liten dessert 119:-
Broccoli och ädelostpaj med matig bulgursallad samt örtcreme 99:-
Lördag
Helgens tips:
Tönnebros oxrulader med gräddsås, kokt potatis, rårörda lingon och varma grönsaker 119:-
Broccoli och ädelostpaj med matig bulgursallad samt örtcreme 99:-
Söndag
Helgens tips:
Tönnebros oxrulader med gräddsås, kokt potatis, rårörda lingon och varma grönsaker 119:-
Broccoli och ädelostpaj med matig bulgursallad samt örtcreme 99:-