Kock/Restaurangbiträde

Omfattning: 70%

Varaktighet: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2024-02-29

Nu söker vi dig som brinner för att laga mat och är redo för nya utmaningar tillsammans med oss på Rasta Brålanda.

Vi serverar Dagens Rätt varje vardag och på helgen en lite festligare Helgmeny. Klassikerna köttbullar, pannbiff och raggmunk finns på den övriga menyn, liksom ett stort utbud av smörgåsar och fikabröd.

Om tjänsten:

Kocken skapar egna menyer, beställer hem varor och följer upp att maten serveras snyggt och på rätt vis. Som kock lagar du maten, är med framme i kassan, steker a la carte samt serverar Dagens Rätt. Som restaurangbiträde ser du till att alla våra gäster lämnar restaurangen mätta och nöjda. Du kommer att betjäna våra gäster i kassan och steka á la carte samt se till att allt är rent och snyggt. Jobbet inkluderar arbete varannan helg. Som restaurangbiträde kommer du att ha arbetspass fördelat på både morgon och kväll.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du är utbildad kock och vi ser helst att du har minst 2 års branscherfarenhet inom storkök. Utifrån dina erfarenheter har du goda kunskaper i köksekonomi, livsmedelshygien och att laga mat från grunden. Du ska behärska att laga alltifrån fågel till fisk och det som finns där mittemellan. Du bör klara av att jobba självständigt och ha många bollar i luften.

Arbetsuppgifter:

· Tillaga mat med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen för menyplanering

· Skriva menyer till dagens rätt och helgmeny

· Beställa varor

· Kassahantering

· Disk samt städ

 

Skicka in din ansökan till simone.jansson@rasta.se. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Läs mer om vår anläggning här Rasta Brålanda