Butikschef

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2024-04-20

Rasta Eksjö/Preem bygger ny butik med öppning i juni 2024

Är du en driven och engagerad blivande Stationschef på Preem? Vi söker dig som vill vara med och utveckla en självklar och trivsam mötesplats på vår station i Eksjö.

Som Stationschef på Preem får du fullt ansvar för lönsamhet, försäljning och att du driver din station som om det vore din egen samtidigt som du får möjligheten att representera ett välkänt och starkt varumärke i branschen. Du följer Preems butikskoncept och får stöttning av Preem/Rasta för verksamhetsstyrning, HR, marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö och utbildning.

Som stationschef är du ansvarig för personal, rekrytering, inköp och myndighetskrav för butiksverksamheten. Du driver försäljning och aktiviteter kopplade till kampanjer, budget samt resultat och service.

Förutom att du kan ta hjälp av medarbetare på Preem finns det även ett etablerat nätverk av franchisetagare och stationschefer inom Preem som delar erfarenheter med.

Du blir en viktig del av Preem och Rastas varumärke

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. Som stationschef är du Preem och Rastas ansikte utåt. Du är en viktig ambassadör för våra varumärke och ser vikten i att skapa starka kundrelationer!

Vad ser vi att du behöver för att lyckas?

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap, sälj och service. Du har förmågan att kunna utveckla dina medarbetare och butiken. Har du erfarenhet av att driva eget företag är detta starkt meriterande.

Du har minst gymnasial utbildning. Du behöver vara ekonomiskt sinnad och kunna ta ansvar för stationens omsättning och resultat.

Vi lägger stort vikt på dina personliga egenskaper.

Skicka in din ansökan till thomas.tuvesson@rasta.se.