Vecka 03
2019-01-14 - 2019-01-20
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Veckans vegetariska: Pasta Penne i basilikatomatsås med lagrad ost och ruccola
Måndag
Småländska isterband medpersiljestuvad potatis och inlagda rödbetor
Parmesan och örtöverbakad torskfilé med brynt smör och potatispuré
Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis
Tisdag
Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor
Saffransdoftande fiskgryta med lax och torsk, samt aioli
Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis
Onsdag
Köttfärslimpa med dragongräddsås, lingon och kokt potatis
Fiskgratäng med purjolök, dill och citron
Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis
Torsdag
Kökets ärtsoppa med pannkakor och tillbehör
Kycklinggryta med röd curry, lime, wokade grönsaker samt ångat ris
Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis
Fredag
Fredagsspecial inkl. dessert 109:-
Ost och skinkfylld schnitzel med rödvinssky, citron och stekt potatis
Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis
Lördag
Fläsknoisette med champinjonsås och örtrostad potatis
Panerad sejfilé med färska räkor i dillromsås
Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis
Söndag
Fläsknoisette med champinjonsås och örtrostad potatis
Panerad sejfilé med färska räkor i dillromsås
Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis