Vecka 03

2019-01-14 - 2019-01-20

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Veckans vegetariska: Pasta Penne i basilikatomatsås med lagrad ost och ruccola

Måndag

Småländska isterband medpersiljestuvad potatis och inlagda rödbetor

Parmesan och örtöverbakad torskfilé med brynt smör och potatispuré

Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis

Tisdag

Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor

Saffransdoftande fiskgryta med lax och torsk, samt aioli

Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis

Onsdag

Köttfärslimpa med dragongräddsås, lingon och kokt potatis

Fiskgratäng med purjolök, dill och citron

Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis

Torsdag

Kökets ärtsoppa med pannkakor och tillbehör

Kycklinggryta med röd curry, lime, wokade grönsaker samt ångat ris

Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis

Fredag

Fredagsspecial inkl. dessert 109:-

Ost och skinkfylld schnitzel med rödvinssky, citron och stekt potatis

Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis

Lördag

Fläsknoisette med champinjonsås och örtrostad potatis

Panerad sejfilé med färska räkor i dillromsås

Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis

Söndag

Fläsknoisette med champinjonsås och örtrostad potatis
Panerad sejfilé med färska räkor i dillromsås
Specialare 109:- Nötfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis