Vecka 25
2019-06-17 - 2019-06-23
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Veckans vegetariska:
Zucchinibiffar med soltorkad tomat och fetaostyoghurt samt grönsaksbulgur
Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Stensögryta på sejfilé serveras med potatispuré
Nötfärsbiff med gräddsås, lingon och kokt potatis
Tisdag
Fläsk med löksås eller bruna bönor
Panerad fisk med ägg och pepparrotscrème
Nötfärsbiff med gräddsås, lingon och kokt potatis
Onsdag
Lasagne al Forno
Krämig kycklinggryta med Mango chutney och ångat ris
Nötfärsbiff med gräddsås, lingon och kokt potatis
Torsdag
Nattbakad karré meddragongräddsås och äppelmos
Fiskgratäng med gräddig tomatsås, fetaost och basilika
Sommarmeny:
Wallenbergare med gräddsås, potatismos, ärtor och lingon
Havets Wallenbergare serveras med skagen, skirat smör och ärtor
Vegetarisk Lasagne med fräsch sallad
Fredag
Glad midsommar!! Öppet till 16.00
Nötfärsbiff med gräddsås, lingon och kokt potatis
Sommarmeny:
Wallenbergare med gräddsås, potatismos, ärtor och lingon
Havets Wallenbergare serveras med skagen, skirat smör och ärtor
Vegetarisk Lasagne med fräsch sallad
Lördag
Sommarmeny:
Wallenbergare med gräddsås, potatismos, ärtor och lingon
Havets Wallenbergare serveras med skagen, skirat smör och ärtor
Vegetarisk Lasagne med fräsch sallad
Söndag
Sommarmeny:
Wallenbergare med gräddsås, potatismos, ärtor och lingon
Havets Wallenbergare serveras med skagen, skirat smör och ärtor
Vegetarisk Lasagne med fräsch sallad