Vecka 25

2019-06-17 - 2019-06-23

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Veckans vegetariska:
Zucchinibiffar med soltorkad tomat och fetaostyoghurt samt grönsaksbulgur

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Stensögryta på sejfilé serveras med potatispuré

Nötfärsbiff med gräddsås, lingon och kokt potatis

Tisdag

Fläsk med löksås eller bruna bönor

Panerad fisk med ägg och pepparrotscrème

Nötfärsbiff med gräddsås, lingon och kokt potatis

Onsdag

Lasagne al Forno

Krämig kycklinggryta med Mango chutney och ångat ris

Nötfärsbiff med gräddsås, lingon och kokt potatis

Torsdag

Nattbakad karré meddragongräddsås och äppelmos

Fiskgratäng med gräddig tomatsås, fetaost och basilika

Sommarmeny:

Wallenbergare med gräddsås, potatismos, ärtor och lingon

Havets Wallenbergare serveras med skagen, skirat smör och ärtor

Vegetarisk Lasagne med fräsch sallad

Fredag

Glad midsommar!! Öppet till 16.00

Nötfärsbiff med gräddsås, lingon och kokt potatis

Sommarmeny:

Wallenbergare med gräddsås, potatismos, ärtor och lingon

Havets Wallenbergare serveras med skagen, skirat smör och ärtor

Vegetarisk Lasagne med fräsch sallad

Lördag

Sommarmeny:

Wallenbergare med gräddsås, potatismos, ärtor och lingon

Havets Wallenbergare serveras med skagen, skirat smör och ärtor

Vegetarisk Lasagne med fräsch sallad

Söndag

Sommarmeny:

Wallenbergare med gräddsås, potatismos, ärtor och lingon

Havets Wallenbergare serveras med skagen, skirat smör och ärtor

Vegetarisk Lasagne med fräsch sallad