Vecka 22
2018-05-28 - 2018-06-03
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.
Måndag
Fläskköttsgryta med sötsur sås och ris 92:-
Falukorv med rotfruktsgratäng 92:-
Slottstek med gräddsås och svartvinbärsgelé
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Spätta Anglaise med bacon och kapris, serveras med kokt potatis och rödbetor 98:-
Tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 92:-
Kasslergratäng med sallad 92:-
Pasta med skinka, ost och purjolök 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Citron- och timjangratinerad torsk med kokt potatis 98:-
Onsdag
Nötfärsbiff med franska örter, gräddsås och ugnsstekta rotfrukter 92:-
Kokt köttkorv med pepparrotssås 92:-
Medelhavsskinkpaj med tzatziki och sallad 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Stekt torskfilé med kosacksås och kokt potatis 98:-
Torsdag
Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 92:-
Lasagne med sallad 92:-
Levergryta med ris och vitkålslingon 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Kaptens torskgryta med tomat, purjolök och musslor 98:-
Fredag
Strömming med fetaost, rödlök och sallad 92:-
Pannbiff med lök och gräddsås 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Chili- och limemarinerad kycklingfilé med kall vitlökssås och ugnsstekt potatis 98:-
Lördag
Tacokryddad köttfärsgratäng med sallad 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
Helgmeny
Stekt torskfilé med svampremoulad och kokt potatis 109:-
Schnitzel med bearnaisesås och potatisgratäng 109:-
Söndag
Biffgryta Provencale med ris 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
Helgmeny
Stekt torskfilé med svampremoulad och kokt potatis 109:-
Schnitzel med bearnaisesås och potatisgratäng 109:-