Vecka 12

2018-03-19 - 2018-03-25

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Stekt falukorv med stuvade morötter 92:-
Pasta med fläskkött, champinjoner, ädelost och haricot verts 92:-
Senapspanerad schnitzel med rotfruktspytt och örtcrème 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk tacopaj gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Stekt torskfilé gräddfilssås och kokt potatis 98:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås och kokt potatis 92:-
Nötfärsbiff med franska örter och ugnsstekt potatis 92:-
Vegetarisk ostfylld schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk tacopaj gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Fisksoppa med torsk, lax, tomat och timjan. Serveras med aioli 98:-

Onsdag

Fiskarströmming med potatismos 92:-
Exotisk fläskköttsgryta med ris 92:-
Köttfärs- och vitkålsgryta med lingonsylt 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk tacopaj gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Ostgratinerad kycklingfilé med champinjonsås och kokt potatis 98:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 92:-
Flygande Jacob med banan, jordnötter och chiligrädde, serveras med ris 92:-
Lunchkorv med rotfruktsgratäng 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk tacopaj gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Laxpudding med kokta ärtor och skirat smör 98:-

Fredag

Lever Anglaise med bacon och kapris, serveras med stekt potatis 92:-
Oxjärpar i gräddsås med inlagd gurka 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk tacopaj gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Apelsin- och timjangratinerad torskfilé med haricot verts och kokt potatis 98:-

Lördag

Dagens 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk tacopaj gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
Helgmeny
Schnitzel mer örtsmör och stekt potatis 109:-
Citrongratinerad torskrygg med kokt potatis 109:-

Söndag

Farmarbiff med jägarsås 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk tacopaj gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
Helgmeny
Schnitzel mer örtsmör och stekt potatis 109:-
Citrongratinerad torskrygg med kokt potatis 109:-