Till Rasta Group AB
Personal

Rasta är till för trafikanter som enkelt vill ta en paus

Rasta erbjuder fräscha restauranger där det serveras goda måltider, nybakat bröd och nybryggt kaffe. Vi har välsorterade servicebutiker med fast food och Rasta Café, fräscha toaletter, bra parkeringsmöjligheter samt hotellrum till bra priser. Vi har generösa öppettider, på en del ställen dygnet runt.

Vi är mycket glada över den respons vi fått från våra ca åtta miljoner besökare under året som gått. Att höra från dig som besöker Rasta är viktigt för oss, både om det som är bra och det som är mindre bra. Kontakta oss gärna.

Vårt mål är att vara som bäst när du tar paus!

Vår mat

Vår meny är i första hand baserad på svensk husmanskost, men vi erbjuder också klassiska grillrätter, sallader, nyckelhålsmärkta grytor och mycket mer. Vi har både vegetariska och allergivänliga rätter på menyn. Här finner du vår grundmeny, lokala variationer förekommer.
Tex Mex buffé serveras på flera av våra anläggningar.

Vi har alltid nybryggt, rykande varmt kaffe och serverar ett nybakat wienerbröd, en härlig kanelbulle eller en nygjord smörgås till detta.

På några ställen erbjuder vi Burger King (Grums och Kalmar). Vi har även vårt egna Fast Food-koncept, Rasta Grill, med fräscha hamburgare på flera av våra anläggningar (Tanum, Mariestad, Vårgårda, Brålanda, Tönnebro, Nyköpingsbro och Ödeshög).

OBS! Vissa av våra brödprodukter innehåller soja. Om du är allergisk mot soja, var vänlig och rådfråga personalen.

Butik & Drivmedel

I våra välsorterade servicestationer kan du tanka och handla allt från olja till mjölk. Eller varför inte ta en fika på stående fot om du har bråttom? Prova våra hemmagjorda sallader och smörgåsar! Vi erbjuder bensin, diesel, tillbehör, fast food, livsmedel, kioskvaror och kaffehörna.

Vi samarbetar med de bästa bensinbolagen som finns längs våra vägar: OK/Q8, Preem, Shell, Hydro och Statoil. På respektive station gäller de förmåner som respektive bolag erbjuder.

Rum & Konferens

Rasta

På flera av våra anläggningar erbjuder vi rum för övernattning och konferensrum till bra priser. De flesta av våra rum är nyrenoverade. Mer information var vi erbjuder rum och konferens finner du här.

Boka hotellrum här.

Bussresor

Våra anläggningar är anpassade till att kunna serva stora grupper på bästa vis och vår personal har stor erfarenhet att ta hand om många människor samtidigt. För att förenkla för våra bussresenärer så erbjuder vi särskilda menyer för grupper som förbokar sitt besök.

Läs mer om vad vi erbjuder resebolag och busschaufförer här.

Yrkestrafiken

Vi på Rasta satsar medvetet på dig som arbetar längs våra vägar. Vi erbjuder bra uppställnings- och tankplatser, dusch och vilrum samt mat efter dina önskemål. Rasta Club-kortet ger dig som reser längs våra vägar speciella förmåner och bra rabatter.

Information om Rasta Club-kortet och annat finner du här.

Rasta

Uppkoppling

Tillsammans med Telia Homerun erbjuder vi gratis trådlös internet-uppkoppling på alla våra anläggningar.

Läs mer här.

BRIS Städa Sverige Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus Folkhälsobanken